Amsterdam – Politie onderzoek na aantreffen overleden persoon in Zuidoost (update: misdrijf)

Amsterdam, 25 oktober 2024 – Donderdagavond is in een vestiging van het Leger des Heils aan de Kikkensteinstraat in Amsterdam Zuidoost een overleden persoon aangetroffen.

De politie doet groot onderzoekt ter plaatse en probeert te achterhalen wat er precies is gebeurd. Een woordvoerder van de politie geeft aan “we houden met alles rekening, een misdrijf wordt niet uitgesloten”.

Verdere details konden op dit moment nog niet naar buiten gebracht worden.

Update: Persbericht politie Amsterdam; De politie is donderdagavond 24 oktober 2024 een onderzoek gestart naar het overlijden van een vrouw in een opvanghuis aan de Kikkensteinstraat in Amsterdam. De recherche gaat uit van een misdrijf. De politie heeft een 49-jarige verdachte aangehouden.
De meldkamer krijgt rond 18.00 uur een melding. Agenten die ter plaatse komen treffen een vrouw onder verdachte omstandigheden aan. Hulpdiensten reanimeren de vrouw (37) nog, helaas mocht dat niet baten. De politie heeft direct een verdachte aangehouden. Zijn betrokkenheid wordt onderzocht.
Heeft u iets gezien of gehoord rond het tijdstip aan de Kikkensteinstraat? Dan komt het onderzoeksteam graag met u in contact: bel met 0900-8844. U kunt ook uw informatie anoniem delen met de recherche via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Fotograaf: VLN Nieuws

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.